Verdens første intelligente ble

Det er unikt samarbejde, som Aabenraa Kommune og Abena indgår, når kommunen bliver den første i Danmark til at afprøve en ny intelligent ble, Abena Nova, hvor indbyggede sensorer og en chip kan registrere, når bleen er våd og sende det direkte til plejepersonalet.

Aabenraa Kommune og Abena går sammen i et fælles projekt om verdens første intelligente ble 

Verdens første intelligente ble til hverdagsbrug. Det er, hvad virksomheden Abena har udviklet, som borgere og plejepersonale nu kan få gavn af i Aabenraa Kommune, da kommunen som den første i Danmark indgår i et samarbejde om at teste bleen Abena Nova med start i december på et af kommunens plejehjem.

Abena Nova

Abena Nova er en engangsble med indbyggede sensorer og en lille diskret chip, der påsættes bleen. Sensorerne registrerer, når bleen er våd og sender et signal til plejepersonalets smartphones eller tablets. Abena står bag udviklingen af produktet i samarbejde med Silicon Valley-baserede MediSens Wireless. Med den intelligente ble, Abena Nova, kan personalet på plejecentre og -institutioner tilbyde bedre tilpasset personlig pleje til inkontinente baseret på deres faktiske behov. Få mere information på www.abenanova.dk.

 

Sidst opdateret 27.02.2018

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7289 akpa@aabenraa.dk