Nye muligheder i en digital verden

Udviklingen af nye løsninger giver løbende borgeren nye muligheder for at tage ansvar for egen sundhed og leve aktive hverdagsliv uden behov for hjælp fra kommunen.

  Nye digitale løsninger og velfærdsteknologi kan dermed indgå i forebyggelse, udskyde behov for hjælp og understøtte selvhjulpenhed. Der udvikles samtidig digitale løsninger og teknologier, der giver mulighed for borgere i eget hjem og beboere og medarbejder på plejehjem og bosteder. Det er teknologier som smart home teknologi, virtual reality  og sensorløsninger, der kan give nye muligheder for at indgå i sociale relationer, være fysisk aktiv eller opleve øget ro og tryghed. 

  Borgere og medarbejder vil dermed fremadrettet have adgang til en palet af digitale løsninger. Disse løsninger skal kunne implementeres så enkelt og så hurtigt så muligt, så de nemt kan indgå i hverdagen hos borgere og medarbejdere

   Har du en god ide? 

  • Har du brug for at få afprøvet en ny løsning?
  • Mangler du en samarbejdspartner?
  • Har du en teknologi, der skal markedsmodnes?
  • Eller kan du se, hvordan en ny teknologi kunne gøre hverdagen nemmere for borgere? 
  • Vi vil gerne indgå i samarbejder, uanset om din ide stadig er en tanke eller om du har et konkret produkt som vi kan test for dig?

   Kontakt Specialkonsulent Anne Pagh

  Kontaktperson

  Anne Kathrine Pagh Kold, velfærdsteknologikoordinator
  Tlf.: 7376 7289 - akpa@aabenraa.dk

  Implementering af digitale løsninger og teknologi er en forandringsproces for både borgere og medarbejdere, hvor det er vigtigt, at vi vælger enkle løsninger og sikrer den rette understøttelse i anvendelsen. Det er samtidig afgørende, at medarbejdernes faglighed bringes i spil i at se nye løsninger ind i borgernes behov og i opgaveløsningen, og at borgere, medarbejdere og ledere får de rette kompetencer.

  De bedste løsninger er udviklet og kvalificeret i tæt samarbejde med slutbrugerne og har deres behov som omdrejningspunkt. Det giver derfor værdi at indgå i samarbejder med virksomheder og uddannelsesinstitutioner om nye løsninger.

   

   

   

   

  Sidst opdateret 17.01.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7289 akpa@aabenraa.dk