IntelligentLIFE - fælles tryghed

Aabenraa Kommune indgik sammen med Ældre Sagen og to virksomheder - Life-Partners A/S, som er en lokal virksomhed og ANYgroup – i OPI- projektet ”Fælles Tryghed” om afprøvning og tilpasning af løsningen IntelligentLIFE.

  IntelligentLIFE er en kombination af en kommunikationsapp og bevægelsessensorer, der hver for sig udviklet til brug på plejehjem og i hjemmeplejen.

  Det nye er, at de to løsninger er kombineret og løsningen udvikles til private. Formålet var, at løsningen kunne være med til at give ældre mulighed for at blive boende i eget hjem så længe som muligt og skabe tryghed og sikkerhed for borger, uanset om man bor alene eller er samboende.

  Borgere og evt. pårørende er uafhængige og klarer sig selv. IntelligentLIFE blev testet hos 15 – 20 borgere. Projektet er gennemført som et OPI-projektet finansieret af Syddansk Vækstforum, hvor Aabenraa Kommune er partner sammen med en lokal virksomhed, en sjællandsk virksomhed, Syddansk Universitet og Ældresagen.

  Løsningen virkede hos mange af de testede borger, og vi har nu implementeret løsningen i kommunen og mange af de ældre borger er glade for den mulighed IntelligentLIFE giver dem.

  Sidst opdateret 08.11.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7289 akpa@aabenraa.dk