Touch and Play - på botilbud under Autismecenter Syd

  Aabenraa Kommune har sammen med IT-virksomheden Applikator udviklet Touch and Play. Touch & Play er en platform, der præsenterer specialudviklede spil, samt indhold som f.eks. musik- og filmklip. Indholdet vises på væg via en projektor.

  Ved berøring af ikoner går spillet i gang. Touch & Play kan spilles af ældre og børn, alene eller sammen med andre. Berøringsfladen har en størrelse, som gør det muligt for brugeren at dele oplevelsen med familie, venner, medarbejdere eller andre beboere.

  Formålet med Touch and Play er: At skabe et aktivt hverdagsliv og give beboerne værdig fysisk og kognitiv træning ved hjælpe af nye teknologiske muligheder. At skabe socialt samvær og hygge på en anden og kreativ måde mellem generationerne, så det bliver sjovere for familie og pårørende at besøge beboerne på plejehjem.

  Touch & Play har skabt værdi på flere måder: Som kognitiv træning, socialt og til at understøtte stemninger og skabt socialt samvær og hygge på en anden og kreativ måde mellem beboerne, børn, unge og besøgende.

  Udviklet sammen med Applikator A/S 

  Sidst opdateret 04.10.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7289 akpa@aabenraa.dk