Wellness Nordic Gyngestol

Gyngestols-studier viser konkrete resultater med øget trivsel og velbefindende hos personer som rammes af demens

  Wellness Nordic Gyngestolen er en moderne gyngestol. Den har 3 automatiske programmer med moderate bevægelser. Den kan indstilles i nøjagtig den position brugeren ønsker, og den har en utrolig komfort. Den fylder ikke mere end en almindelig lænestol, og der er monteret hjul i stellet, så den er nem at flytte.

  36 borgere indenfor ældre- og handicapområdet har afprøvet 4 stole.

  Wellness Nordic Gyngestolen har to indbyggede højtalere i ryglænet og en basvibration i lænden, som skaber en behagelig taktil stimulering. Stolen bliver leveret med musik fra MusiCure. MusiCure er specielt designet original musik med dokumenteret effekt, som beroliger patienten og skaber en positiv oplevelse. Musikken er komponeret og produceret af den danske komponist Niels Eje. Skabelsen af MusiCure er baseret på mere end 12 års udvikling og forskning i den beroligende, afstressende og mentalt stimulerende virkning af denne specielt designede musik. Feks. er “Musik til mental stimulation” et specialudviklet album til behandling af demenssygdomme udarbejdet for den Danske Alzheimer Forening.

  Ældreområdet (demens): De fleste borgere giver udtryk for tilfredshed med stolen. Generelt slapper de mere af, og den giver dem ro i hverdagen.

  Handicapområdet: Nogle bruger stolen hver dag som forebyggende indsats. Stolen virker mod stress, angst, uro og tankemylder og har bl.a minimeret medicinforbrug hos én borger og høje lyde hos en anden. Personalet har givet udtryk for stor begejstring for stolen. Wellnes Nordic stolen er implementeret på alle plejehjem og bruges flittigt og med god virkning i situationer, hvor beboeren er urolig eller utryg.

   

   

  Sidst opdateret 13.09.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa tlf: 7376 7289 akpa@aabenraa.dk